Litt om meg

Jeg er utdannet Fysioterapeut på Fysioterapiskolen i Bergen 88-91 og har arbeidet med klinisk fysioterapi mesteparten av tiden etter utdanning. Jeg har mange ulike kurs innenfor videreutdanning i fysioterapi. I utgangspunktet skal jeg være en fysioterapeut som skal kunne litt om alt innenfor fysioterapi.
Idrettsskader og øvelser/trening er ett emne jeg alltid har hatt litt ekstra kunnskap om.

Arbeidsted:  Rosendalstunet,Nesvegen 51. 5470 Rosendalsvegen.   tlf. 90620430.

Timebestilling: Kontakt Fysioterapeut Sveinung Eskeland på tlf. 90620430    evt send melding på samme nr. Vennligst send meldingen i arbeidstiden! Jeg har ikke med med meg timeavtale programmet hjem. En kan også nå meg på e-post: sveinung.eskeland@gmail.com

NB! Du trenger ikke lenger å gå til lege for å få henvisning!

Grupper.: Jeg gir tilbud om øvelser i grupper på Rosendal Trimsenter  mandag, onsdag og fredag fra kl. 11.00-12.00 og 12.00 til 13.00. Her får du veiledet trening som er tilpasset din diagnose/funksjon. Vi har ulike apparater til rådighet. Midt i timen har vi felles øvelser som jeg leder. Gode øvelser for hele kroppen. I slutten av timen har vi bevegelighets trening  eller avspenning. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Alle som skal være med i en gruppe må en individuell undersøkelse hos Fysioterapeut Sveinung Eskeland først.